De beste LED tv

Aangezien er tegenwoordig ontzettend veel verschillende LED televisies op de markt zijn, rijst de vraag; wat is de beste LED tv? Door de voortdurend nieuwe toestellen en verbeteringen in de techniek is hier niet eenvoudig een eenduidig antwoord op te geven.

In eerste instantie kunnen we stellen dat een LED televisie een uitstekende keuze is als het gaat om energiebesparing. In feite is een LED televisie een verbeterde versie van de LCD televisie. Waar de LCD televisie echter gebruik maakt van een soort TL achtergrondverlichting, maakt de LED televisie (zoals de naam al doet vermoeden) gebruik van LED lampjes. Deze LED lampjes kunnen zich bevinden aan de rand van het toestel (Edge-Lit), maar bijvoorbeeld ook over het gehele oppervlak van de televisie (Full LED). Zoals u zult begrijpen is een Edge-Lit voordeliger in verbruik dan een Full LED.

Als we kijken naar de beste LED tv, kunnen we concluderen dat er tegenwoordig vrijwel geen slechte LED tv’s meer worden geproduceerd. Iedere LED tv zal dan ook in uw verwachtingen gaan voldoen. We kunnen wel kijken naar de meest verkochte LED tv, wat per definitie niet direct de beste LED tv hoeft te zijn. Om een juiste keuze te maken kunnen we ons het beste laten informeren door de consument. Op internet kunt u ontzettend veel lezen over gebruikservaringen van vrijwel alle LED televisies. Op basis hiervan kunt u een ontzettend goed beeld vormen en bent u in staat het type televisie te beoordelen.

Wij hebben speciaal voor u een overzicht gemaakt, aan de hand van ervaringen op internet en de meest verkochte televisies. Aan de hand van dit overzicht hebben wij voor u weergegeven wat wij, naar aanleiding van ons onderzoek, hebben aangeduid als de beste LED tv.