60 inch televisie en Netflix

Het is nu net zomer en waarschijnlijk zal je nu een stuk minder televisie kijken dan je doet in de winter. Wat ook niet raar is aangezien het nu juli is en 28 graden buiten. Maar besef wel even dat we in Nederland wonen en dit meestal maximaal 4 weken per jaar het geval is. In het beste geval hebben we 8 weken goed weer. Dat betekent dat in dat geval, uitgaande van 8 weken warmte, er nog 44 weken zijn oftewel 10 maanden waar je niet naar buiten kunt genieten van het lekkere weer. Hoogst waarschijnlijk ga je dan op je tv een Netflix serie kijken op je LED televisie. Dit doe je waarschijnlijk op een tv die kleiner is dan 40 inch. Je ziet alles prima, maar wat zou je er nu van denken als je een “echte” 60 inch tv in je huis zou hebben?

Leef in het moment met een 60 inch tv

De Netflix series zijn van hoge kwaliteit gefilmd, geregisseerd en hebben vaak ook erg goede en bekende acteurs in de series spelen. Je wilt alles goed zien en eigenlijk is een serie als Games Of Thrones iets waar je daadwerkelijk bij geweest zou willen zijn. Met een 60 inch televisie kan dat! Je krijgt het gevoel dat je echt in die tijd leeft en dat de schoonheid van de blonde actrice je overweldigd. Geniet van de draak, de koude winters en raak helemaal opgeslokt in het verhaal. Met een 60 inch tv ben je verzekerd van de beste ervaring en kun je genieten op maximaal level.

Welke 60 inch tv moet ik nemen

Als je al het geld van de wereld hebt om te besteden zouden wij je kunnen aanraden om voor een ultra HD tv te gaan. Deze zijn waanzinnig scherp en hebben een 4x zo’n hoge resolutie als de standaard HD televisie die je nu thuis hebt staan. Het lijkt net of je er echt bent. Een tv met 2048 pixels breed bij 1152 pixels hoog is ook al een belevenis, maar ben jij iemand die graag het beste en meeste indrukwekkende in huis haalt? Dan is de Ultra HD tv in de 60 inch versie zeker de beste keuze voor jou. Wil je meer weten over de televisies kijk op www.60inchtv.nl.